.

Web servis za izradu i analizu investicijskih projekata

Web servis za izradu i analizu investicijskih projekata.Ministarstvo poduzetništva i obrta je u okviru „Poduzetničkog impulsa 2013“ financiralo projekt pod nazivom „Web servis za izradu i analizu investicijskih projekata“.

[+] Opširnije
wall-street

Twitter i Ukrajina srušili cijene dionica na Wall Streetu

Loše na tržište utječu i nejaki kvartalni poslovni rezultati kompanija.Nakon što je obavjestio o 27 postotnom padu dobiti , cijena dionice financijskog diva AIG-a pala je više od 4 posto.

[+] Opširnije
suprema logo

Suprema

NOVO u našoj ponudi: Suprema biometrijski uređaji

[+] Opširnije
hrvatska kune pixsell main 0

IDC: Hrvatsko informatičko tržište vrijedno 6,17 milijardi kuna

Na domaćem tržištu IT usluga vodeću poziciju zadržao je Combis, na tržištu pakiranog softvera ponovno je najuspješniji Microsoft , aHP je prvak na cjelokupnom tržištu računala i ispisnih uređaja

[+] Opširnije
suprema logo

NOVO u našoj ponudi: Suprema biometrijski uređaji.

NOVO u našoj ponudi: Suprema biometrijski uređaji

[+] Opširnije
596 1

Deset zemalja EU uvodi porez na financijske transakcije

Slovenija se povlači iz inicijative jer je naknadna procjena pokazala da uvođenje takvog poreza nije ekonomski opravdano , a slovenski Dnevnik navodi kako izvori u Bruxellesu očekuju raspad inicijative nakon europskih izbora

[+] Opširnije
20070626134353 100 8462

Europska komisija: Hrvatski BDP će pasti 0,6 posto

Komisija procjenjuje da pad BDP-a proizlazi iz oćekivanje slabe domaće potražnje , koja će prevladati nad pozitivnim poticajem od izvoza , a osobna potrošnja ni trebala pasti za 1,3 posto ove godine zbog uvjeta na tržištu rada.

[+] Opširnije
prof.dr.sc. Nataša Šarlija

Održan cjelodnevni specijalistički seminar

U prostorima Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, 9. svibnja 2011. Hrvatski institut za bankarstvo i osiguranje organizirao je cjelodnevni specijalistički seminar na temu "Mjerenje rizičnosti klijenata modelima kreditnog skoringa (izgradnja i testiranje modela)"

[+] Opširnije
Logistička regresija u skoring modelima

NOVI Blog dr. Nataše Šarlije

Pregledajte i pročitajte najnoviji blog dr. Nataše Šarlije koji se bavi problematikom izgradnje skoring modela putem logističke regresije. Kliknite ovdje za pregled bloga.

 
 
TRENUTNO PREGLEDAVATE: O nama NOVOSTI

www.alphascore.hr koristi kolačiće.Slanjem poruka i pozivom na broj kontakta prihvaćate pravila privatnosti. Da biste saznali više o kolačićima pogledajte naša pravila privatnosti.

Prihvaćam uvjete korištenja: