.

Održan cjelodnevni specijalistički seminar

prof.dr.sc. Nataša ŠarlijaU prostorima Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, 9. svibnja 2011. Hrvatski institut za bankarstvo i osiguranje organizirao je cjelodnevni specijalistički seminar na temu "Mjerenje rizičnosti klijenata modelima kreditnog skoringa (izgradnja i testiranje modela)"

Seminar je pobudio značajan interes bankarskih stručnjaka iz većine hrvatskih banaka, a ukupno je sudjelovalo 20 stručnjaka. Seminar / radionicu su vodile vodeće stručnjakinje kreditnog skoringa u Hrvatskoj; prof.dr.sc. Nataša Šarlija i prof.dr.sc. Mirta Benšić.

Cilj edukacije bio je prezentirati najnovija iskustva u izboru i primjeni modela kreditnog skoringa u cilju smanjenja loših zaduženja, poboljšanje operative i efikasnosti upravljanja kreditnim portfeljom, s posebnim naglaskom na procjenu rizičnosti, važnost uporabe scoring modela, najvažnije scoring modele, korake u izgradnji scoring modela itd.

Budući je seminar bio izuzetno uspješan i posjećen, već se planiraju buduće edukacije na ovu temu u drugim hrvatskim gradovima te u susjednim držama i regiji.

Za više informacija posjetite stranice Hrvatskog instituta za bankarstvo i osiguranje: www.hibo.hr

 
 
TRENUTNO PREGLEDAVATE: O nama NOVOSTI Održan cjelodnevni specijalistički seminar

www.alphascore.hr koristi kolačiće.Slanjem poruka i pozivom na broj kontakta prihvaćate pravila privatnosti. Da biste saznali više o kolačićima pogledajte naša pravila privatnosti.

Prihvaćam uvjete korištenja: