.

Razvojne tehnologije

Svi naši sustavi, rješenja i softveri, rezultat su korištenja najnaprednijih svjetskih tehnologija, postupaka i aplikacija.

U samom projektiranju i razvoju rješenja najčešće koristimo Matlab i Wolfram Mathematicu, a posebice pri kreiranju prilagođenih (custom) scoring modela.

Naše aplikacije koriste CSLA razvojni okvir (framwork) kako bi optimizirali brzinu, komunikaciju i izvukli najviše iz hardverskog okruženja.

Sve naše aplikacije pisane su u jezicima C# i F# te su razvijene na najnaprednijim Microsoft serverskim tehnologijama i temelje se na Windows Server 2008 R2, SQL 2008 R2, IIS 7.5, Silverlight 4 i drugim tehnologijama.

SAS - Poslovna inteligencija i analiza

SAS - Poslovna inteligencija i analiza

SAS je svjetski lider u razvoju softvera i usluga vezanih uz analizu poslovanja te najveća tvrtka na tržištu "business intelligence" proizvoda.

[+] Opširnije
MATLAB

MATLAB

MATLAB® je visoko-stupanjski jezik i interaktivno okruženje koje omogućava izvršavanje računalno intenzivnih zadataka brže nego što bi to bilo moguće korištenjem tradicionalnih programskih jezika poput C, C++ i Fortran.

[+] Opširnije
Wolfram Mathematica

Wofram Mathematica

Mathematica je svjetski poznata i priznata kao ultimativan softver za izračune. Ali, Mathematica je puno više od toga - ona je jedina razvojna platforma koja integirara izračune u cjelovite tijekove poslovnih procesa (workflows), te objedinjuje proces od inicijalne ideje sve do gotovih poslovnih rješenja.

[+] Opširnije
CSLA

CSLA .NET

Rockford Lhotka osmislio je i razvio CSLA .NET framework (razvojni okvir), koji snižava troškove razvoja i održavanja softverskih aplikacija.

[+] Opširnije
 
 
TRENUTNO PREGLEDAVATE: O nama RAZVOJNE TEHNOLOGIJE

www.alphascore.hr koristi kolačiće.Slanjem poruka i pozivom na broj kontakta prihvaćate pravila privatnosti. Da biste saznali više o kolačićima pogledajte naša pravila privatnosti.

Prihvaćam uvjete korištenja: